Software LibreSoftware

Het spreekt voor zich dat de eerste Free Software programma's die geschreven werden bedoeld waren voor het schrijven van meer Free Software, om zo programmeurs in staat te stellen het scala aan Free Software verder uit te breiden.
Het meest beroemd van deze programma's is waarschijnlijk de GNU C compiler, de de-facto compiler van de linux kernel.
Deze trend van het voorhanden hebben van buitengewone ontwikkelings software heeft zich doorgezet en het is nu geen verassing dat de Free Software programmeur van vandaag een veelvoud van tools, IDEs, bibliotheken etc. tot haar beschikking heeft.

Deze open omgeving van vrijelijk beschikbare software geeft ons de mogelijkheid om programma's op een efficiente manier te schrijven voor een veelvoud van platforms in nog meer talen. Dit is een voordeel voor zowel ons als onze klanten aangezien dit leidt tot lagere kosten alsmede snellere deployment.

We beschikken over uitgebreide in-house kennis met de meeste van de hedendaagse programmeertalen, waaronder C, C++, PHP en ook Java.
Onze tarieven zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder licensering, moeilijkheidsgraad, loopduur en deadlines.

Het uitgangstarief bedraagt 40 Euro per uur.
Fixed price is mogelijk.


Back to menu

WebMake Logo