Software LibreHosting

Een van de diensten die wij aanbieden is hosting. Hosting is een brede term waaronder veel verschillende diensten vallen. Hiervan leveren wij de meest voorkomende.
Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige web-server, of een cluster van fysieke servers, wij kunnen het leveren.
Welke van deze hosting vormen u ook het beste schikt, ze zijn allemaal aangesloten op een hoge snelheid, lage downtime netwerk.

Bij alle hosting is ongelimiteerde email support inbegrepen. We kunnen echter niet garanderen binnen een bepaalde tijd respons te geven, en of dat deze respons correct is.
Als u 24/7 support benodigd zie onze support pakketten. support packs. Deze gratis support is alleen van toepassing op Free Software.

Een dedicated server is een fysieke server die binnen ons netwerk zal draaien. Deze server heeft zijn eigen ip-adres. Buiten fysieke plaatsing, kunnen wij software matige invulling en configuratie hierop leveren.
(meer informatie/prijzen)

Een virtual sandbox is een omgeving die haar eigen filesysteem heeft, maar waarbij de rest zichtbaar wordt gedeeld met andere sandboxes. De server kan worden onderdhouden met verscheidene tools. Het is ideaal voor meerdere webservices waarvoor root toegang niet nodig is. (meer informatie/prijzen)

Wij leveren ook enkelvoudige diensten. Dit zou bijvoorbeeld een webserver, een mailserver of elke andere vaker voorkomende server kunnen zijn die een betrouwbare en stabiele internet verbinding nodig heeft (meer informatie/prijzen)


Terug

WebMake Logo